Våra medlemmar

Aimpoint AB

Hemsida: www.aimpoint.se
Telefonnr: 040-671 50 20
E-mail: info@aimpoint.se

Idag finns det över två miljoner användare av Aimpoint rödpunktsikten runt om i världen!

Som skytt kan du lita på ditt sikte från Aimpoint när det gäller kvalitet, funktionalitet och precision. Du träffar där punkten finns – enkelt, snabbt och säkert !

Aimpoint uppfann teknologin för rödpunktsikten och är världsledande på området. Aimpoint är fortfarande ett privatägt Malmö företag med all tillverkning i Sverige.

Med våra olika produktserier med bland annat Micro H-1 som väger knappt 100 gram och Hunter serien vars design påminner om kikarsikten och har oöverträffade optiska prestanda, finns det ett sikte för varje jägare, plånbok och för alla typer av jaktvapen.

Albecom Sweden AB

Hemsida: www.albecom.se
Telefonnr: 0120-248 20

Albecom grundades 1966. Företaget drivs från och med 2001 under namnet Albecom Sweden AB och har sitt centrallager i Åtvidaberg. Företaget marknadsför produkter inom trådlös kommunikation som t.e.x. kommunikationsradio, jaktradio, industriradio, fritidsradio, övervakningskamera & åtelkamera.

De marknadsför även vapenvårdsprodukter från Tetra Gun, Kleenbore & CLP Breakfree, samt vapentillbehör från Sun Optics.

Ständig produktutveckling och anpassning av produkterna till nordiska krav, samt ett stort antal professionella återförsäljare, har gjort Albecom till ett ledande varumärke inom jakt- och yrkesradio. Militärklassificerad produkter enligt MIL STD 810 F-standarden.

Avignon AB

Hemsida: www.avignon.se
Telefonnr: 018-30 25 20
E-mail: info@avignon.se

Avignon är ett svenskt företag som utvecklar och designar strumpor, sulor och stövlar. De är även distributör för skor och kängor från spanska Chiruca.

Deras produkter hittar du över hela landet i fackbutiker såsom outdoor, jakt, sport och yrkesbutiker.

Browning International

Hemsida: http://se.browning.eu

Sedan 1897, födelsedatum för det första Browning vapnet, har miljoner, t.o.m. tiotals miljoner gevär och hagelgevär för jakt eller tävlingsskytte skapats och signerats av Browning.

Uppfinnaren av halvautomatiska gevär, hagelgevär, halvautomatiska studsare och nyligen hagelgevär med lägsta möjliga baskyl och snabbaste avfyrningen på marknaden har markerat vapen-historien med ett överflöd av modeller, alla olika, men vars gemensamma punkt är deras tillförlitlighet och oöverträffade prestanda.

Varje dag runt om i världen, ger Browning vapen, gammla eller nya, nya eller repade, i skytte eller jakt, glädje för sina ägare.

Skyttar, jägare, och samlare får en ständigt förnyad glädje av dessa fascinerande objekt .

Mellan varumärken av vapen, som mellan d för klockor eller bilar, finns det några vars historia bidrar till ett anseende i branschen. Browning, är ett sådant exempel.

Carl Zeiss AB

Hemsida: www.zeiss.se
Telefonnr: 08-459 25 25
E-mail: info@zeiss.se

Carl Zeiss är en marknadsledande leverantör av produkter med högsta kvalitet.
Huvudområden i Sverige är mikroskop, medicinsk optik, kikare, kikarsikten samt mätmaskiner.
Carl Zeiss AB ingår som en delkoncern i den internationella koncernen Carl Zeiss, som är världsledande inom optik, finmekanik och instrument.

Bolagen Carl Zeiss AS och Carl Zeiss Oy ingår i den skandinaviska delkoncernen.

Chevalier Sweden AB

Hemsida: www.chevalier.se
Telefonnr: +46 31 706 12 60
E-mail: chevalier@chevalier.se

Chevalier har tagit fram jaktkläder sedan 1950 och har alltid följt ledorden kvalité och genuint hantverk.
Ett arbete som lett till att fler och fler även använder våra produkter till mer än bara jakt.
I dag utvecklar och designar vi ständigt nya produkter för att uppfylla alla krav och önskemål som både den klassiska och moderna jägaren söker.

Fondprodukter AB

Hemsida: www.fondprodukter.se
Telefonnr: 054-53 37 15
E-mail: info@fondprodukter.se

Fondprodukter AB är en ledande distributör av fritds och upplevelseprodukter. Vi arbetar med starka varumärken och lagerför ett mycket brett sortiment av produkter.

Frisport

Hemsida: www.frisport.se
Telefonnr: 031-701 77 00
Email: info@frisport

Frisport har sin grund i Norge och ägs av Schou AS som är Norges största jakt, fiske och friluftsleverantör. Företaget är grundat 2016 och representerar bland annat Federal, CCI, Sellier&Bellot, RCBS, Weaver, MAK, Savage Arms, Bergara Rifles, Meopta Optik, Sabre och NiteSite. Företaget har sitt säte i Hyssna i Västra Götaland där finns även lager och orderavdelning.

Garmin Sweden AB

Hemsida: www.garmin.se/
Telefonnr: 031-794 00 00

Garmin grundades utifrån principerna innovation, komfort, prestanda, värde och service.

Gyttorp AB

Hemsida: www.gyttorp.se
Telefonnr: 010-6023400

Gyttorp är uppdelat i två affärsområden i Sverige:

Gyttorp Jakt

Försäljningsbolag (Grossist) riktat till Svenska återförsäljare med ett av marknadens bredaste sortiment för den svenska jägaren och skytten omfattande bl a vapen, ammunition och optik med varumärken såsom Norma, Gyttorp, Merkel, Haenel, Leupold, Steyr Mannlicher, Muck Boot, Redfield, GECO, RWS, Rottweil, Fauna mfl

Gyttorp Cartridge

Nordens enda tillverkare av hagelpatroner för jakt- och sportammunition. Försäljningen inriktar sig till distributörer i olika länder såsom Sverige, Norge, Finland, Danmark, Holland, Litauen, Tyskland, Frankrike, Belgien och Österike. Gyttorps produkter är summan av ett sekels produktutveckling. Gyttorps hagelpatroner är idag marknadens mest sålda.

Utvecklingen sker bl a i nära samarbete med svenska sportskyttar och jägare.

Härkila

Hemsida: harkila.com
Telefonnr: +45 43 410 410

Nikon Nordic AB

Hemsida: www.nikon.se
Telefonnr: 08-594 109 01

Nordik Distribution AB

Hemsida: www.nordik.se
Telefonnr: 0950-120 00
E-mail: info@nordik.se

Som en del i vår utveckling och vårt breddade sortiment har Lightforce Sweden AB bytt namn till Nordik Distribution AB. Vår service och våra åtaganden är oförändrade. Vi marknadsför ett brett utbud av kvalitetsprodukter mot fritids-, jakt-, och fordonshandeln. Bland produkterna kan nämnas Kahles Helia, Vortex, Docter, GRS, KKC, Lightforce, Warne, Mossy Oak.

Nordsec Security AB/Nor-Lyx

Hemsida: www.norlyx.se
Telefonnr: 031-96 20 20
E-mail: info@nordsec.se

Vi har sedan starten 1979 utvecklat vapenskåp i samråd med svenska jägarkåren och därför erbjuder vi både hög säkerhet och lösningar med stor insikt om jägarens behov.

NOR-LYX har tillverkat och sålt över 250 000 vapenskåp. Det gör oss till det mest köpta och använda skåpet på marknaden.

Efter många kunders önskemål kan vi nu erbjuda flexibel hyllinsats i vapenskåpet på vänster eller höger sida om vapnen. Detta underlättar för dig som är vänster- eller högerhänt. Gäller modellerna HL6, HL12 och HL1000.

Pinewood AB

Hemsida: www.pinewood.eu
Telefonnr: 0370-34 14 50
E-mail: info@pinewood.se

Pinewood är ett svenskt klädesmärke för aktivt friluftsliv. Vi levererar funktionella och prisvärda kläder för t.ex. jakt, fiske, vandring samt alla slags fritidsaktiviteter där krav på kvalitet och funktion är av yttersta vikt.

Sako Sweden AB

Hemsida: www.sako.se
Telefonnr: 08-709 78 80

Vi har varit verksamma i Sverige sedan 2002 och är en grossist med marknadens ledande varumärken. Genom vårt omfattande produktsortiment och vårt stora återförsäljarnät hoppas vi kunna nå ut till Sveriges alla jaktintresserade konsumenter med det bästa marknaden har att erbjuda.
Våra varumärken är följande: Sako, Beretta, Benelli, Tikka, Steiner, Burris, Franchi, Stoeger luftgevär och Ase Utra.

Stabilotherm AB

Hemsida: www.stabilotherm.se
Telefonnr: 0321-77 58 50
E-mail: info@stabilotherm.se

Stabilotherm AB har sedan 1984 tillverkat och levererat tillbehör för jakt och vildmarksaktiviteter till återförsäljare inom norden med en växande marknad i övriga Europa. Den breda produktportföljen gör att det finns något för alla som gillar jakt och uteliv. Verksamhetens huvudkontor och lager ligger i Röshult, Ulricehamn.

Stalon AB

Hemsida: www.stalon.nu
Telefonnr: 0940-500 35
E-mail: info@stalon.nu

Stalon AB
Vi är ett tillverkande industriföretag i Norrlands inland och vår affärsidé beskrivs bäst med vår logo: ”Kvalitetsprodukter från Lappland i Sverige”.
Vi strävar efter att utveckla effektiva ljuddämpare med hög kvalitet och förstklassig design. Stalon Ljuddämpare distribueras sedan över norden via ett brett nätverk av återförsäljare. Vår tillverkning genomsyras av precision, kvalitet och leveranssäkerhet.
Bakom produkterna står ett gäng härliga norrlänningar som inte bara är aktiva jägare utan även ett gäng kreativa själar som har en konstant strävan att förbättra och utveckla produkterna. Med ett genuint kunnande och en toppmodern maskinpark vågar vi säga att vi producerar produkter i världsklass.
Välkomna till vår värld av ljuddämpare!

Svenska Lafayette Radio AB

Hemsida: www.lafayette.se
Telefonnr: 031-84 04 30
E-mail: info@lafayette.se

Lafayette Radio AB har tillverkat specialanpassade system för jakt-, yrkes- och fritidsradio sedan 1960-talet.
Våra ledord har alltid varit säkerhet, användarvänlighet och flexibilitet till ett rimligt pris.

Swarovski Optik Nordic AB

Hemsida: www.swarovskioptik.com
Telefonnr: 08-54 471 540
Globen Arenavägen 27, 121 27 Stockholm

Sedan Swarovski Optik Nordic AB, 1 januari 2012 startade eget dotterbolag i Sverige , har vi förmånen att få bygga vidare på det arbete och de goda relationer som våra tidigare distributörer etablerat. Vår uppgift från 2012 är att ta Swarovski till nästa nivå. Vårt jobb blir att göra varumärket Swarovski ännu mer respekterat och eftertraktat, att vidareutveckla vår redan tidigare erkänt goda service och att fortsätta erbjuda förstklassig optik till konkurrenskraftiga priser.

Swarovski Optik Nordic AB kommer att få ett övergripande ansvar för service, marknadsföring, försäljning, distribution och kundkontakter i alla de Nordiska länderna. Vi kommer att ha vårt huvudkontor i Stockholm, men vi kommer att ha ansvariga lokala representanter i samtliga länder inom vårt område.

Venatio AB

Hemsida: www.venatio.se
Telefonnr: 035-22 82 52
E-mail: info@venatio.se

Venatio är grossist för de nordiska länderna med huvudkontor och centrallager i Halmstad. Då Venatio endast arbetar med produkter med mycket högt ställda krav på så återfinns våra kunder inte bara inom jakt och friluft utan även inom polisiär och militär verksamhet. Varumärken är: Trijicon – optik, sikten och kikarsikten, RAM – monteringslösningar, Scopecoat – optikskydd, Lifesaver – portabel vattenrenare, Tenebræx – motljusskydd samt Slingstix – skjutstöd.

SWEDTEAM AB

Hemsida: http://www.swedteam.com/
Telefonnr: 0325-61 80 70
E-mail: info@swedteam.com

Swedteam AB startades redan 1919. Idag producerar och säljer vi högkvalitativa jakt- och fritidskläder på den europeiska marknaden.

Zodiac Sverige AB

Hemsida: www.zodiac.se
Telefonnr: 08-556 156 90
E-mail: info@zodiac.se

Zodiac har funnits på den svenska marknaden sedan 1963 och står för svensk kvalitet och design. Zodiac blev snabbt ett välkänt och omtyckt varumärke när fler och fler upptäckte den höga kvaliteten och det användarvänliga utförandet av våra produkter. Vi har lyssnat på marknaden och sedan tagit fram produkter som är utvecklade efter det klimat och krav vi har här i Skandinavien.

Vi utvecklar egna produkter, allt efter kundens behov.

Vi vänder sig mot bygg & entreprenad, bevakning/säkerhet, transportsektorn samt landets jägare.