Mässor

Elmia Game Fair

Under jaktmässan Elmia Game Fair träffas naturmänniskor med passion och en stor nyfikenhet, som vill uppleva och utveckla nya sidor av sin jakt eller sitt sportfiske. De vill se, testa och ta till sig nya kunskaper. I samarbete med de ledande organisationerna inom jakt, fiske och hundsport arrangeras produktutställningar, skytteövningar inomhus och utomhus, hundaktiviteter och seminarier. Elmia Game Fair är nästa gång våren 2019. Läs mer på http://www.elmia.se/sv/gamefair/

hunter-with-bird
outpost

Swedish Game Fair

Swedish Game Fair arrangeras våren 2018 för nionde gången vid kungliga Tullgarns slottspark där Jaktgrossisterna är en samarbetspartner. Här finns utbudet och upplevelserna för alla sinnen, hos alla i familjen. Den gemytliga prägeln är resultatet av att alla smakinriktningar blir tillgodosedda. Här finns alla ledande aktörer i branschen på plats och erbjuder utrustning inom allt som har med jakt, hund, viltvård och sportfiske att göra. Det borgar för stort och variationsrikt utbud med god kvalitet. Swedish Game Fair på Tullgarn i den sörmländska skärgårdsmiljön är en upplevelsemässa för alla jakt- hund-, fiske- och naturintresserade. Tradition och förnyelse är det bärande konceptet. Läs mer på http://www.swedishgamefair.se

Ellinge Game Fair

En klockren träff mitt i hjärtat av Skåne.

Med jakten och fisket i fokus arrangeras nu för andra gången Ellinge Game Fair i hjärtat av Skåne på Ellinge Slott, sista helgen i augusti.

Slottsparken vid Ellinge Slott förvandlas till en jakt & fiskemässa där besökarna får nära till allt i den lummiga slottsmiljön. Siktet är inställt på jakten och fisket med ledande leverantörer inom vapen, optik och jakttillbehör på plats.

Flera märkesleverantörer inom hagelskytte kommer hålla till ute på skyttebanan i anslutning till slottet. Där ger de besökarna chansen att prova på olika slags hagelskytte och vapen.

Ellinge Game Fair arrangeras i nära samarbete med Jaktgrossisterna.

Vi ses den 25-26 augusti 2018!

Läs mer om Ellinge Game Fair här: https://ellingegamefair.se/
och följ mässan på Instagram: https://www.instagram.com/ellingegamefair/
samt Facebook: https://www.facebook.com/ellingegamefair/